Frakt

Nordic Sleep madrassene kommer som delkomponenter pakket ned i kartonger på ca.60x80x110 cm. De er derfor meget enkle å frakte, og enkle å få inn på soverommet.

Disse madrassene sendes enten via postoppkrav eller rett på dør avhengig av modell og størrelse på madrasss. Vi gjør oppmerksom på at ved bestilling av servicepakke eller postoppkrav via Posten, kan man bestille utkjøring fra postkontoret. Kontakt eventuelt kundeservice hos Posten vedrørende dette.

Store forsendelser som senger og sovesofaer blir levert på døren. Våre senger kommer flatpakket så det går fint an å få det inn i en personbil om man ønsker å hente varene. De lengste pakkene på sengene er 2 meter lange og anses som cargo hos Bring, så derfor kommer det levert på døra om man bestiller med levering. 

Små pakker som puter og sengetøy blir sendt som post-pakke. 

 We also ship international. Please order by mail info@bedtime.no

 

Ekspedering av ordre
Normal leveringstid er ca 14 virkedager på madrasser, overmadrasser.  Alle madrassene i Nordic Sleep serien er standard lagervare, og kan som regel blir sendt omgående hvis kunden har behov for det. Leveringstiden på senger og sofaer er 3-4 uker. Om det bestilles madrass og seng sammen sender vi det samlet med mindre annet blir avtalt med kunden. Tilbehør som puter og lignende blir sendt omgående med mindre vi ikke har det på lager. Leveringstiden kan varierer noe.


14 dagers prøvetid på Nordic Sleep madrassen
I følge angrerettloven har du 14 dagers angrerett, forutsatt at madrassen ikke er brukt. Vi gir deg muligheten til å returnere varen etter 14 dager selv om den er sovet på. Med andre ord får du muligheten til å prøve madrassen gratis i 14 dager hjemme (kunden dekker kun forsendelseskostnadene ved retur av varen). Det er vanskelig å dra rundt å prøve madrasser i butikker, den som føles umiddelbar god ut i butikken er kanskje ikke den rette på sikt.

Vi vet at det kan være en overgang å skifte madrass, og det tar litt tid å venne seg til den. Det kan også ta noen dager før du finner din perfekte fasthet på Nordic Sleep madrassen. Vi ønsker at alle kunder skal være 100% fornøyde, så er ikke denne madrassen den rette for deg returnerer du den bare. Madrassen returneres i samme stand, og i original emballasje. Vi gjør oppmerksom på at returen ikke gjelder på salgsvarer. For mer informasjon vedrørende returen se neste punkt. På våre øvrige produkter gjelder kjøpsloven.


Klarna Checkout i vår nettbutikk

klarna check out


20 dagers åpent kjøp
Du har mulighet til å returnere varen innen 20 dager fra mottatt produkt. 

Når vi ha mottatt produktet i retur og varen er i samme stand som ved kjøp tilbakefører vi pengene foruten om frakten. Ved retur av varen betaler også kunden returfrakten.


Unntak og begrensninger i adgang til å returnere produktet:
Varen kan ikke returneres dersom den ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra kjøpers side. Vi tar ingen brukte varer i retur foruten om Sleep Number madrassen som vi har 14 dagers prøvetid på.


Videresalg/formidling av informasjon
Informasjonen du gir oss når du bestiller er kun for oss. Vi sender aldri personlige data videre til tredjepart uten ditt samtykke.


Reklamasjoner
Reklamasjoner bør skje snarest etter at de er oppdaget. Reklamasjoner som ikke er gitt innen rimelig tid vil bli avvist. Ta kontakt ved feil eller mangler på mottatt vare. 


Avbestillinger
Avbestillinger må skje innen 3 dager etter ordrebekreftelse vår e-post: info@bedtime.no.


Skade på varen
Hvis du oppdager at pakken er skadet allerede ved avhenting på postkontoret, må du melde fra om dette med en gang til Posten.
Oppdager du en transportskade først når du åpner emballasjen må du snarest ta med deg hele forsendelsen inklusiv emballasjen tilbake til postkontoret og fylle ut et skadeskjema. Postkontoret hjelper deg med utfyllingen av sitt standard skadeskjema.
Hvis skaden ikke er sendt med Posten eller Bring så ta kontakt med oss og vi følger opp med det respektive transportselskapet.


Mangelfull vare
Har vi sendt deg en mangelfull eller feilaktig vare skal det omgående meldes til info@bedtime.no. For øvrig setter kjøpsloven en ytre grense for å påberope seg en mangel.


Garanti
Bedtime gir produsentens garantier. Under garantitiden, som regnes fra opprinnelig innkjøpsdato, gjelder garantien om noen vare tross normal anvendelse/montering skulle gå i stykker. Ved material- eller produksjonsfeil, reparerer eller bytter vi varen. Utover dette følger vi kjøpslovens regler.

Det er 5 års totalgaranti på Nordic Sleep madrassen. Utover det tilbyr vi 15 års delgaranti, dvs at man kan kjøpe deler til Nordic Sleep madrassen til en rimeligere pris etter at de 5 første årene har passert. Til sammen 20 års delgaranti. Bedtime garanterer at din madrass vil være fri for feil i materialer og er fagmessig utført.
Det geniale med Nordic Sleep er at man ikke trenger å bytte ut hele madrassen hvis trekket eller lignende skulle bli ødelagt. Man bytter kun ut den delen det er behov for. Tilsvarende kan man oppgradere madrassen ved å kjøpe enkeltdeler.


Garantien gjelder ikke:
Feil oppstått ved unormal bruk eller ytre påvirkning.
Ved feilaktig montering/demontering av vare.
Hvis du har åpnet pumpehuset til luftmadrassen.
Rene slitedeler og forbruksvarer.