Vi fokuserer på en ting: At du skal sove godt. Søvn er livsviktig

Vårt sortiment inneholder mange produkter vi selv får produsert. Vi er ingen kjede og trenger ikke å forholde oss til overordnede markedsstrategier som låser oss til et visst produktsortiment eller brands. Vi selger kun det vi ønsker å selge, og det vi har troen på kan gir våre kunder en god natts søvn. Vi syns det er mye av det samme der ute på markedet, vi tilstreber et litt annerledes sortiment  - et sortiment som gir deg god søvn.

Vi er en norsk nettbutikk

Det er ingen toll eller avgifter på våre varer. 

Vi er en seriøs aktør på markedet

Denne online ratinglogo fra Bisnode oppdateres daglig, og er derfor alltid ”ferskvare”. Bedtime er kvalifisert til AAA-rating som er den høyeste ratingen. Det vil si at foretaket har en sterk økonomi, er veletablert og det er ikke registrert betalingsanmerkninger av betydning eller revisors anmerkninger på oss. Vi er en aktør det er trygt å handle med. 

 

Erfaring og kompetanse er viktig

Vi har valgt å være "smale" ved å ikke bre oss for bredt ut, men fokuserer på søvnrelaterte produkter. Hos oss kan du få god veiledning i kjøpsprosessen. 

Madrassene i Nordic Sleep serien er utviklet i samarbeid med fysioterapeut, lege og ergoterapeut, og enkelte av våre madrasser er prisforhandlet med NAV som et hjelpemiddel. Nordic Sleep madrassen kan justeres til akkurat den fastheten hver enkelt foretrekker, og hver side justeres separat. Luftkammeret i madrassen gir en unik trykkfordeling. Personlig tilpassede produkter er på vei inn i alle husets rom, og vår Nordic Sleep serie er nøkkelen til personlig tilpasning av madrassen.

Vi har valg den danske produsenten Innovation som leverandør av sovesofaer. For oss er det viktigst at sofaen er god å sove på, for kundene er det ofte viktigst at sofaen er fin å se på. Så da var Innovation det perfekte valg. De har både god komfort og fint design på sine sofaer.  

På vårt sengetilbehør har vi valgt materialer som silke og bambus på grunn av materialenes gode egenskaper. 

Vi opplever at foreldre blir mer og mer kresne på hva deres barn både sover på og i. Og vi her helt enige; de vi bryr oss mest om skal også sove godt. Og ikke minst sover mor og far godt når barnet drømmer søtt. Derfor har vi gjort det til et satningsområde å kunne tilby et bredt sortiment av barnesenger og madrasser som er av ypperste kvalitet.

 

Vi jobber mot en grønnere linje

  • Vi er medlem i Grønt punkt og deltar aktivt i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av emballasje. 
  • Vi benytter oss av Elretur sitt retursystem for avfall av elektroniske produkter. Alt av elektronisk utstyr kan leveres vederlagsfritt for gjenvinning hos oss.
  • Man kan bytte ut enkeltdeler på Nordic Sleep madrassen, dermed unngår man å skifte ut hele madrassen dersom noe skulle bli utslitt eller ødelagt. Her kan man erstatte deler som kammer, trekk eller pumpe.
  • Vi har kun produkter som er øko-tex sertifiserte.